Vízosztás (forrás: MÁV)

A Népligeti buszpályaudvaron is osztanak vizet

A hőségre tekintettel a MÁV–Volán-csoport Budapesten a fejpályaudvarokon és a Népliget autóbusz-állomáson, valamint a fontosabb vidéki pályaudvarokon kínál palackos vizet.

 

A közlekedési társaságok mindenkit arra kérnek, hogy elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljon útra. Ők ugyanis csak a készlet erejéig tudnak palackos vizet biztosítani azoknak, akik nem vittek maguknak innivalót.

A vízosztás a MÁV-Start szervezésében a harmadfokú hőségriasztás ideje alatt folyik szerdától naponta 10 és 17 óra között a budapesti fejpályaudvarokon (Nyugati, Keleti, Déli) és a nagyobb vidéki vasútállomásokon. A Volánbusz munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain oszt ásványvizet az utasoknak – derül ki a MÁV közleményéből.

Vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, veszprémi, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, zalaegerszegi és a celldömölki vasútállomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók a hőségriasztás ideje alatt.

A Volánbusz a héten munkanapokon 12 és 14 óra között oszt ásványvizet Békéscsabán, Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.

– kej –

Fotó: MÁV