Május 17-én osztják a pályázatok alapján az egynyári virágokat

A pályázatok beadásának határideje lejárt. Az önkormányzat a beérkezett igényeket összesítette, és a virágokat pénteken, május 17-én szétosztja a pályázott társasházi, szövetkezeti lakóépületek és közintézmények között. Idén sokkal több pályázat érkezett, mint tavaly: 552 növényre jelentkeztek a Középső- és a Belső-Ferencvárosból, valamint a Vágóhíd utcából és környékéről, azaz közel hatszor annyi igény futott be, mint az 2023-ban. Emiatt idén nem maradt számottevő gazdátlan növényke, ezért nem lesz a tavalyihoz hasonló, pályázat nélküli lakossági virágosztás.
Paradicsompalántára azonban még mindig lehet jelentkezni a kornyezetvedelem@ferencvaros.hu email címen.

A pályázatnyertes virágosztással kapcsolatos információk:

A József Attila-lakótelep területén igénylők május 17-én pénteken  9:00 és 12:00 óra között vehetik át a Közösségi Házban (Toronyház u. 3.b).

A Középső-Belső F.-Vágóhíd u. és környéke területén igénylők május 17-én pénteken  9:00 és 12:00 óra között vehetik át az
FMK-ban (Haller u. 27.).

A MÁV-Aszódi lakótelep területén igénylők részére: május 17-én pénteken  9:00 és 13:00 óra között vehetik át a RÖNK Iroda udvarában (Ecseri út 19. – ez a helyszín a korábbi, Aszódi-Osztag utca sarok, udvar helyett került kijelölésre)

Fotó: Ferencváros Facebook-oldaláról