Habana Social Club: búcsú a Budapest Parkban

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a Karib-térség kedvence, a Habana Social Club búcsúturnézik idén Magyarországon is. Utolsó állomásuk Ferencváros, pontosabban a Budapest Park vasárnap, június 16-án.

A legendás Buena Vista Social Club egyetlen és méltó utódjának tartott zenekar frontembereChabez Alberto Reyes jövőre már a saját show-jában lép pódiumra Las Vegasban. Így a Habana Social Club feloszlik, idén el is búcsúzik a közönségtől.

De utoljára még Európában kilenc ország érintésével egy hatalmas koncertturnén vesz részt, melynek keretében június 16-án este a Budapest Park Színpadán lesz látható és hallható a nagyszabású show. Ez alkalomból a zenekar a szintén világhírű Tropicana Club szólótáncosaival egészül ki, s egy igazán különleges műsorral lepi meg azokat, akik szeretik a karibi zenét és látványt. A zenei utazáson felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: Flor palida, Chan – Chan, Bailando, Vivir Mi Vida, El Carneval, Guantanamera, Caballo viejo, Represent Cuba, vagy az Anhelo, amit Ricky Martin is feldolgozott.

 

Fotó: HSC