Illuzionista káprázat péntek este az FMK-ban

A Káprázat Színháza című előadásban a bűvészet világát csodálhatják meg a látványos nagyszínpadi illúzióktól a gondolatolvasás rejtelmein át a képtelen szabadulásokig a műfaj iránt érdeklődők. A produkció bemutatkozó oldalán alaposabban is tájékozódhatnak. Az előadás május 17-én este 7-től 9-ig látható a Ferencvárosi Művelődési Központban.

Kiss V. Balázs illuzionista hazánk mellett már számos külföldi ország színpadát megjárta – derül ki az FMK ismertetőjéből – Angliától Svédországon át az Arab Emírségekig. A dubaji világkiállítás illuzionistája, emellett pedig a mai napig a nemzetközi Forma 1-futamok állandó fellépője. Számos hazai és világsztárt kápráztatott már el mutatványaival, és megannyi alkalommal bizonyított már több ezer fős közönség előtt is. Célja, hogy mutatványaival kiragadja nézőit a szürke hétköznapokból és különlegessé tegye számukra az adott pillanatot, s azt sem titkolja, hogy hosszú ideje már a bűvészet jelenti az életet a számára.

A Káprázat Színháza turnéjának korábbi állomásán készült kis videóban kedvcsinálóként bepillantást enged az előadásra készülődésbe.

Fotó: a produkció oldaláról