Szombati gyereknap a Konnektorban

A Konnektorban idén sokféle, ingyenes gyereknapi program lesz 10-től. MeseTérKép, Kiskertész workshop, A vak bölcsek és az elefánt – drámafoglalkozás a CSÁO-ban. Délután bolhapiac.

MeseTérKép 10.00-17.00

10.00-13.00
Galaktikus utunk során átszeljük az egész galaxist, hogy izgalmas, új bolygókat fedezzünk fel, miközben számos új társra is lelhetünk utazásunk során. Vajon a mi bolygónk hogy nézne ki? S kik lakják? Erre keressük a választ foglalkozásunkon!14.00-17.00
Szelek szárnyán indul a virágvarázslat! Az erdei tündérek a természet bölcs védelmezői. Ti már gondolkodtatok azon, hogy melyik növényt óvnátok és gondoznátok? Most mindenki megalkothatja önmagát, ezúttal tündér képében!

Az ingyenes foglalkozásokra a megadott időintervallumokban bármikor be lehet csatlakozni, ugyanakkor a maximum létszám egy-egy alkotáshoz 20 fő.

Gyereknapi Kiskertész Workshop Csigusszal | Zengető 10.00-12.00

A Zengető vár minden kiskertészt és persze kísérőiket egy közös palánta ültetésre, ahol megtudhatjátok, hogy mitől nő a paradicsom, miért szőrös a szára, és hogy hogyan lehet megelőzni, hogy ne száradjon ki a földje!Ha szerencsénk van, nem csak a paradicsom, de a növény nevelgetés ízére is rákaptok! Ne hagyd otthon a kislapátot, vödröt, gereblyét!
CSÁO! Gyermeknap 13.30-15.00
A vak bölcsek és az elefánt – drámafoglalkozás alsósoknak.
A nap második felében pedig: Gyere és kutasd át a régi holmikat, biztosak vagyunk benne, hogy csodákra lelsz! Szeretnéd eladni régi kacatjaidat, amik ma már csak porfogók?
Képek: https://www.fmkportal.hu