A Gegesy-koalíció is összeszedte

A Gegesy Ferencet polgármesterjelöltnek meggyőző DK–MSZP–exMomentum–függetlenek koalíció jelöltje hétfő délelőtti közösségi médiás bejegyzése szerint összegyűjtötte a szükséges ajánlószelvényeket. Megvannak az aláírások a képviselői helyekért indulók számára is, bár még nem mindet adták le a választási irodának. 

„Tisztelt Ferencvárosi Polgárok!

A hétvégén sikerült összegyűjteni az indulásomhoz szükséges ajánlások több mint dupláját. A gyűjtés és a lakókkal való beszélgetés során magam is számtalanszor tapasztaltam az indulásom hírével kiváltott örömet.

Köszönöm az aláíróknak, akik bíznak bennünk, köszönöm a csapatom tagjainak az eddigi munkát.

Délután leadjuk az ajánlóíveket, de a munka természetesen nem ér véget. El kell érnünk azokat a kerületi lakosokat is, akikkel eddig még nem tudtuk megismertetni elképzeléseinket, hogy Ferencváros folytatni tudja a félbemaradt felemelkedést.

Együtt sikerülni fog!” – olvasható Gegesy Ferenc Facebook-oldalán.

A Baranyi-kampánytól származó értesüléseink szerint ők eredetileg sem gondolkodtak gyorsasági versenyben, inkább tantrikusan nyújtanák az élvezetet, az egész rendelkezésre álló időintervallumot felhasználnák a kerületi polgárokkal való találkozásokra. Ilyen lesz például kedden 17 órakor a Hadházy Ákossal közös pultozás a Mester utca és a Ferenc körút sarkán.

Fotó: Gegesy Ferenc Facebook-oldala