Felpörgött a kampány Ferencvárosban

„Stop, hülyeség!” – írja a ferencvárosi MKKP, amely a Fidesz mindent elborító, a postaládákat is elárasztó „Háború”-szórólapjaira válaszul tette közzé a fenti képet. A kampány célegyenesében a választási verseny további főbb kerületi szereplői is sűrűbben jelentkeznek.

Baranyi Krisztina és a Kutyapárt – amelynek a ferencvárosi polgármester egyben a fővárosi listavezetője – nyitott tetejű Trabantban tolatva mutatja be, hogyan jutnak be a fővárosi közgyűlésbe. Baranyi Őrsi Gergely második kerületi és Pikó András nyolcadik kerületi polgármesterrel, Karácsony Gergely főpolgármesterrel, valamint Hadházy Ákos országgyűlési képviselővel is közzétett videót, amelyben az említettek arra biztatják a választókat, hogy a jelenlegi ferencvárosi polgármesterre szavazzanak.

Cséplő Dániel, a Magyar Szolidaritás Mozgalom polgármesterjelöltje Facebook-posztok alatti hozzászólásokkal is megjelenik a kampányban, és rövid videót is közzétett „Adja a József Attila-lakótelep a következő ciklus polgármesterét!” címmel.

Gegesy Ferenc független polgármesterjelölt és csapata folytatja az utcafórum-sorozatot, személyesen találkozva, beszélgetve mutatják be a programjukat és hallgatják meg a választókat. Árva Péter a kiemelt kormányzati beruházások visszásságairól szóló videóval is jelentkezett: ebben bemutatja, miért nem jöhet vissza a Fidesz.

Gyurákovics Andrea polgármesterjelölt és a helyi Fidesz továbbra is negatív kampányt visz, sötét képet festve a „Baranyi–Gegesy”-féle városvezetésről, amit Gyurákovicsnak a Baranyi ellen folyó nyomozásról szóló megalapozatlan állításai és a központi Fidesz-kampány anyagainak, motívumainak folyamatos dömpingje színesít.

Kvacskay Károly oldalán pártja, a Mi Hazánk központi kampányanyagai láthatók, olyan üzenetekkel, mint „Csak a Mi Hazánk tudja megállítani a 3. világháborút!!!!!”, valamint a polgármesterjelölt 9tv-nek adott interjújával.

Fotó: a ferencvárosi MKKP Facebook-oldala