Gegesy csapata utcafórum-sorozatot indít

A József Attila-lakótelepen kezdte meg utcafórum-sorozatát Gegesy Ferenc Jancsó Andrea, Csóti Zsombor és Hidasi Gyula képviselő-jelöltekkel – olvasható a polgármesterjelölt Facebook-oldalán.
„Kifejezetten büszke vagyok arra, hogy polgármesterségem idején lett a József Attila-lakótelep Budapest egyik legjobb, virágos lakótelepe. Mindig odafigyeltünk arra, hogy a közterületek tiszták, a zöldterületek rendezettek és virágosak legyenek. Az országban elsők között avattunk itt közterületi műfüves sportpályát, fitneszparkot, jégpálya és uszoda létesült, a lakótelep fejlődött.
Ide kell visszatérnünk. Mindent meg fogunk tenni, hogy megállítsuk a szolgáltatások további elvándorlását a lakótelepről. Megvédjük a Kiserdőt, szó sem lehet arról, hogy út legyen ott, mert a városi erdő komoly érték! Reális áron újítjuk meg az Ecseri metrófelszínt. Tovább folytatjuk a társasházi pályázatokat. Megkezdjük a lakótelepen az átmenő forgalom csillapítását. Zárható kerékpár- és robogótárolókat létesítünk. S a legfontosabb: polgármesterként elérhető leszek a József Attila-lakótelepen élőknek is!” – ígéri Gegesy Ferenc.
A polgármesterjelölt és csapata új weboldalt is indított, amelyen a programról és a szövetség képviselőjelöltjeiről találhatók információk, valamint ötleteket is lehet küldeni.