Mendly, a Mester utcai tévépásztor

Mendly Miklós, az MKKP képviselőjelöltje igazán kreatív kampányt folytatott eddig is a lakosság igényes szórakoztatására. Ezúttal egy Mester utcai trafódoboz képernyőjéről küldi a pénzenergiákat.

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak volt egy trafódobozból kialakított köztévéje a Mester utca 27.-nél, ami az évek alatt eléggé lerongyolódott, úgyhogy most felújították. Az új műsor már majdnem eléri a közmédia színvonalát, bár háborúval fenyegetést nem tartalmaz – írja Facebook-oldalán Mendly Miklós, aki mint spirituális műsorvezető és ígéretes képviselőjelölt szerepel az MKKP saját tervezésű utcai képernyőjén.
Mendly Miklós és Döme Zsuzsa a képernyő előtt

„Nyitott pénzcsakrával fókuszálom a gazdagodási energiát, a tenyerem felületén szinte érezhetően vibrál a trafó!” – folytatja egy másik képfelirattal a Mester utcai stand-upját, és hogy ne pihenhessenek az abszurd humorra állított vevők, hozzáteszi: „A mágia saját, független kutatásaim alapján működik, szavazás esetén 43%-kal kisebb inflációsnyomás-érzésről, érintéskor több mint 67%-kal* sikeresebb lottószelvényekről számoltak be!”

Nézzétek, és lehet, hogy gazdagodjatok!
*10-ből 9 fogorvos most látja először ezt az adatsort.

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy kampányidőszakban csúcsra jár a kutyák kreativitása, ami a szórakoztató, ugyanakkor társadalmilag és népgazdaságilag egyaránt hasznos utcai performanszokat illeti.

 

– sis –

Fotó: Mendly Miklós Facebook-oldala