Jogsegély a végrehajtói maffia józsefvári és ferencvárosi áldozatainak

„Fontos, de nem elégséges parlamenti felszólalásokban követelni igazságot a végrehajtói maffia áldozatainak, és én felelősséggel tartozom a választókerületben bajba került emberekért. Ezért indítottam ingyenes jogsegélyszolgálatot Józsefvárosban és Ferencvárosban” – mondta el Jámbor András, a Szikra Mozgalom országgyűlési képviselője.

Leggyakrabban végrehajtási kérdésekkel keresik fel Szepesházi Péter ügyvédet a józsefvárosi és ferencvárosi lakosok annak a jogsegélyszolgálatnak a keretein belül, amelyet Jámbor András országgyűlési képviselő indított. „Én is itt lakom, nap mint nap találkozom olyan józsefvárosi és ferencvárosi emberekkel, akiknek vonják a fizetését, akiket kisebb-nagyobb adósságokért hurcolnak meg törvénytelenül vagy igazságtalanul” – indokolta Jámbor András az ingyenes program elindítását.

„Hosszú távon a helyzet megoldása csak a végrehajtási törvény újraírása lehet, és én ezért küzdök nap mint nap a Parlamentben. De akik most vannak bajban, akiknek tegnap és holnap vonják a fizetésük felét, azoknak most kell segítenünk. Én szerencsés képviselő vagyok, mert a kerületemhez tartozó önkormányzatok Józsefvárosban és Ferencvárosban is szolidárisan és emberségesen állnak a bajbajutott emberekhez, mindent megtesznek, hogy segítsenek nekik. Ehhez a munkához szeretnék én is hozzájárulni az ingyesen jogsegélyszolgálattal” – tette hozzá Jámbor.

Bővebb információ Jámbor András Facebook-oldalán található.

Fotó: Stépán Virág