Kovászosuborka-szezon, francia fordulat, diplomáciai ámok, a keletnémet Aranyidő és a tamagocsi

Nem mondhatni, hogy Ferencvárosban dübörögnének az események, az uborka az uborka, még ha a mélyben van is tektonikai mozgolódás. Újraválasztott polgármesterünk részt vett az Egyesült Államok nagykövetségének függetlenségnapi (július 4-i) fogadásán. A főpolgármesteri hivatal vezetői tisztségéért a tragikomikus szappanopera folytatódik, ellenben Franciaország nem esett el. A magyar ún. diplomácia viszont csúcsra jár. Nem épp mindenki megelégedésére. 

Megjelent a 9 magazin júliusi száma

A szerk.: Választás után • Az újraválasztott polgármester a 9-nek: „Kihozni a lehető legjobbat” • Baranyi csapata: az új egyéni képviselők bemutatása • Bringakonyha a Tűzoltó utcában • Légtérzaj: Ferencváros felett az ég • Vízilabda: Bajnokok Ligája-győztes a Fradi. Lapozzon bele! 

Hírcsokor: éhes, farkasmosolyú ellenerők

Kistérségünkben, Ferencvárosban a június 9-én megválasztott képviselők progresszivista, előremutató célokért fognak feltehetően munkálkodni, ami jó lesz Ferencvárosnak. Kérdés persze, hogy a tágabb környezet – főváros, „kurva ország”, Európa és a széles nagyvilág – mit enged majd. 

Maga Gyurcsány – valamint dráma a Bakáts téren

Ilyenkor, június második felében lelassul az élet. Dögmeleg is van, az iskolának is vége, ritkítják a tömegközlekedést, jó annak, akinek van légkondija, akinek nincs, az a 4-6-osra menekül a hőség elől. Jobb kerületekben van párakapu, szerencsére a miénk ilyen jobb kerület. Ezenközben labdarúgó-Európa-bajnokság is zajlik, nemcsak Németországban, de a Bakáts téren is. Valamint Gyurcsány.